Logo Van Loo Technics

Een beetje over onszelf...

Van Loo Technics

Van Loo Technics is geëvolueerd van een betonpompspecialist naar een erkend verdeler en servicepunt van Schwing Stetter. 
Onze Missie
Een echt verschil maken voor onze klanten... Door een jarenlange ervaring in de betonpompsector te combineren met een gedegen service en een ruim onderdelenmagazijn 
Nieuw Magazijn Van Loo Technics Balen
Betonpomp Van Loo Technics Zwart Goud
Het begon allemaal bijna 20 jaar geleden...
Dirk Van Loo begon nu bijna 20 jaar geleden met betonpompwerken. Eerst met één pomp, gevolgd door de traditionele groei van veel beginnende bedrijven. 
Altijd dachten we vooruit en vanaf het begin wilden we meer zijn dan alleen een specialist in betonpompwerken zijn. 

Vanaf de dag hebben we altijd gekozen voor kwaliteit en dan kom je in ons vakgebied automatisch uit bij Schwing en bij Mercedes-Benz. Van het een kwam het ander: de Duitse fabrikant van Schwing vroeg ons om een verkoop- en servicepunt voor zijn betonpompen en voor de betonmixers van Stetter in België te worden. 

Een uitgebreide ervaring in de sector, wij weten precies wat er op de markt allemaal te koop is maar ook wat de snel evoluerende markt nodig heeft. 
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram