Logo Van Loo Technics

Onderdelen en Service

Logo Originele Onderdelen en Wisselstukken Schwing Stetter

Schwing Stetter

Originele Reserveonderdelen en Accessoires.

Het is belangrijk dat uw betonpompen en betonmixers van Schwing Stetter regelmatig onderhoud en service krijgen. Hiervoor raden wij aan om alleen originele onderdelen te gebruiken.
Alleen met originele reserveonderdelen kunnen wij een optimale werking garanderen.

Door uw onderhoud te laten uitvoeren bij een erkend Schwing Stetter servicepunt, in België is dit Van Loo Technics, zorg je voor een hoge machinebeschikbaarheid en betrouwbaarheid. Het zal ook de restwaarde van uw investering ten goede komen. Het gebruik van originele onderdelen draagt zeker bij een hogere inruilwaarde van uw betonpomp of betonmixer.

Hoge beschikbaarheid.

Door onze eigen ervaring in de sector zijn wij er ons van bewust dat uw projecten en planning ernstig verstoord worden bij de minste uitval van één van uw machines. 

Een hoge beschikbaarheid van reserveonderdelen is dan ook onze topprioriteit. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad van de meeste onderdelen voor alle modellen betonpompen en betonmixers. 

Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers kunnen deze steeds snel ter plaatse bij u komen installeren, waardoor een uitval gegarandeerd tot een minimum wordt beperkt. Is het minder dringend? Wij kunnen u ook alle onderdelen versturen.

Ook in het weekend

Onze service is ook beschikbaar tijdens het weekend bij dringende problemen. Voor onze klanten zijn steeds bereikbaar op ons mobiele nummer. Een reparatie kan ook tijdens het weekend, zo heeft u geen uitval tijdens de werkweek.

Magazijn in België.

Ons magazijn is gelegen in België. Zo zijn onze competente medewerkers in staat om u altijd snel en efficiënt in gans België verder te helpen bij problemen.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram