Logo Van Loo Technics small transparant
Logo Van Loo Technics
Pompmixers
Schwing - Stetter

Reikwijdte (m)

Reikwijdte (m)
  • 21,50
  • 23,80
  • 25,80
  • 26,25
FBP 27
Pompmixer FBP 27
Verticaal Bereik
26,25m
M3 per uur
61m3
Betondruk
71 bar
Volume
7 m3
FBP 26
Pompmixer FBP 26
Verticaal Bereik
25,80m
M3 per uur
61m3
Betondruk
71 bar
Volume
7 m3
FBP 24
Pompmixer FBP 24
Verticaal Bereik
23,80m
M3 per uur
61m3
Betondruk
71 bar
Volume
7 m3
FBP 21
Pompmixer FBP 21
Verticaal Bereik
21,50m
M3 per uur
61m3
Betondruk
71 bar
Volume
7 m3

Pompmixer of Mixerpomp Schwing Stetter

Waarom een pompmixer?

De voordelen van een mixerpomp spreken voor zich. Onze vrachtwagenmixer-betonpompen van SCHWING-Stetter zijn de optimale oplossing voor het transporteren en plaatsen van kleine en middelgrote hoeveelheden beton. Ze combineren het beste van beide een betonmixer en een betonpomp en zijn hierdoor ideaal voor het snel en efficiënt opvangen van uw orderpieken. Dankzij hun flexibiliteit en zuinigheid in gebruik zijn pompmixers de ideale aanvulling op elk machinepark.

Wendbaar en Compact

Dankzij de korte achterbouw van de Schwing-Stetter mixerpompen zijn deze erg gemakkelijk te manouvreren op elke bouwplaats, en neemt de kans op schade op het terrein af. De kleine benodige ruimte voor de steun zorgen voor het hoge flexibileit en maken het mogelijk om ook op krappe bouwplaatsen veilig te werken.

Ook geschikt voor smalle straten en stedelijke centra.

Vanwege de kleine benodigde ruimte bij het ondersteunen, zijn deze mixerpompen ook de optimale
oplossing voor bouwplaatsen in smalle straten of in het centrum. 

Gebruiksgemak - alles inbegrepen

Bij Schwing Stetter denkt men ook aan uw gebruiksgemak. Hoe uitgebreider de uitrusting van een vrachtwagenmixer betonpomp, hoe flexibeler je deze kan inzetten. Daarom werden zijn alle pompmixers voorzien van zeer uitgebreide opbergmogelijkheden.  De slangen kunnen aan beide zijden worden opgeborgen worden en er is een ruime gereedschapskist voor koppelingen, gereedschappen en andere accessoires. 
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram