Logo Van Loo Technics
Schwing-Stetter Betonpompen

Betonpomp S36X

Verticaal Bereik : 
35,20 meter
Max m3 per uur : 
m3
Max Betondruk : 
85 bar
Schwing Stetter Betonpomp S36X
Technische details (klik om te vergroten) :

De S 36 X betonpomp op vrachtwagen van SCHWING STETTER

Efficiënt en betrouwbaar

De vrachtwagenbetonpomp S 36 X van SCHWING heeft zich al tientallen jaren bewezen op bouwplaatsen over de hele wereld
Prestaties en betrouwbaarheid bij de levering van beton. De robuuste stalen constructie is gemaakt door SCHWING
gemaakt van het staal van de toonaangevende West-Europese fabrikanten en garandeert langdurige veiligheid en uitstekend waarde behoud. Het open hydraulische systeem met ruim bemeten SCHWING hydraulische componenten zorgt voor krachtige pompprestaties en een hoog brandstofverbruik. En door het slijtvaste en onderhoudsvriendelijke ROCK pushers houd je ook nog eens de kosten laag en de inkomsten hoog.

Alle voordelen op een rij

Mast

De toren kan in beide richtingen draaien elk over 365° gedraaid, en het laatste mastelement biedt een 238° draaihoek.
Dit maakt zelfs veeleisende operationele situaties moeiteloos beheerst terwijl de robuuste constructie zorgt voor een lange levensduur

Pompbatterij

De ROCK en de Differentieelcilinder verwisselen gebeurd schoon hydraulisch via het SCHWING-bedieningsblok. Dat garandeert ook hoge betrouwbaarheid onder moeilijke bedrijfsomstandigheden vergemakkelijkt het onderhoud van het systeem.

Steunen

Door de unieke combinatie van voor X en achter H stempels resulteert in een ongeëvenaarde lagere ruimte nodig bij ondersteuning. Prima uitgerust voor het zware dagelijkse werk op de bouwplaats zijn de steunvoeten - dankzij de beschermde Zuigerstangen en die naar binnen geleide hydraulische leidingen.

Radiografische afstandsbediening SC 30

Door het ergonomische ontwerp en het lage gewicht van de SC 30 kunnen langere jobs met weinig vermoeidheid en met concentratie worden beheerst. De krachtige batterijen garanderen een bedrijfsduur van minimaal 8 uur.

Open hydraulisch systeem

Motorvermogen efficiënt en met weinig verlies omzetten in pompvermogen: in deze discipline is de S 36 X met zijn open hydraulisch systeem heer en meester. Dus je kan gebruik maken van de in de praktijk gebruikelijke debieten die met een zuinig motortoerental van onder de 1.000 tpm. gerealiseerd zullen worden.

betonnen klep

Dankzij de intelligente constructie heeft de ROCK schuifafsluiter minder slijtage dan andere betonnen afsluiters.
Tegelijkertijd is het sneller schoon te maken en is aantoonbaar gemakkelijker te onderhouden. De voordelen voor de S 36 X: kortere servicetijden, hogere machinebeschikbaarheid en lagere onderhoudskosten.

Opvouwbare bordwand

De scharnierende plankenwand aan de linkerkant wordt standaard meegeleverd en bevat een geïntegreerde pijpenplank. slangen, pijpen en andere accessoires kunnen net zo veilig en gemakshalve vervoerd worden. Op aanvraag is ook een meerdelige boordwand beschikbaar over de gehele lengte van de pagina (alleen mogelijk in combinatie met watertank achter).

Digitale controle

De machinist kan digitaal de machinegegevens, bedrijfstoestanden en geselecteerde instellingen van S36X ophalen en diverse parameters wijzigen. De geïntegreerde
diagnosesystemen zorgen voor een veilige bediening en wijst de gebruiker op de onderhoudsintervallen.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram