Logo Van Loo Technics

Schwing Stetter

Record Breaking German Engineering

Beton en de verwerking ervan is al bijna 85 jaar de passie van Schwing Stetter. Als 's werelds toonaangevende fabrikant van betonbouwmachines bieden zij u het volledige assortiment van betonpompen, betonmixers, pompmixer en stationaire betonpompen.Over de hele wereld wordt SCHWING-Stetter gewaardeerd als een innovatieve en betrouwbare leverancier.

Voor u als klant betekenen hun premiumproducten voor de productie, het transport, de plaatsing en de milieuvriendelijke recycling van beton maximale veiligheid, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit - met de hoogste inruilwaarde voor uw SCHWING-Stetter-product. Ook aanverwante producten zoals de onderhoudsarme en extreem duurzame slibpompsystemen onderstrepen hun expertise als premium fabrikant. Bovendien worden alle essentiële bedieningselementen in Duitsland ontwikkeld en gebouwd.

Het hart van de Schwing Stetter productie klopt in 'Herne und Memmingen' in Duitsland. Voor de best mogelijke klantenservice vind je vestigingen en agentschappen in meer dan 70 landen - zo zijn we altijd dichtbij met snelle en vertrouwde professionele oplossingen - In België kan je terecht bij ons verkoop- en servicepunt Van Loo Technics.

Wereldwijd aanwezig - lokaal gegarandeerd en "Made in Germany".

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram